De vanligste spørsmålene er listet opp under kategorier

Klikk på kategoriene for å finne ofte stilte spørsmål og svar. Er ikke spørsmålet du har nevnt her? Kontakt oss per e-post hallo@tromsosportevent.no eller telefon (+47) 48177700

Om senteret

Hvor er TSE?

Adressen er Storgata 5, gamle Mack ølbryggeri i Tromsø sentrum. Inngang er på sørsiden, mot Polaria. En blå dør under TSE skiltet.

Åpningstider

Du kan finne åpningstidene våre HER.

Jeg har glemt noe på TSE, hvor finner jeg dette?

Vi tar vare på alle klær, sko, vannflasker og div. utstyr.

Dette blir lagt i vår gjenglemt kasse som man kan få tilgang til under resepsjonens åpningstider.

Etter to uker blir gjenglemte ting kastet/gitt bort.

Er det mulighet for oppbevaring?

Ja, vi har skap som kan låses. Man må ha med eget lås og skapet må tømmes samme dag.

Har dere garderobe?

Ja, vi har garderober med dusj fasiliteter.(Midlertidig stengt pga. Coronavirus)

Må man ha med innesko?

Det er ingen krav om innesko eller at man skal ta av skoene ved besøk. I lekelandet er det skoforbud for barn og krav om rene innesko for voksne som ikke leker med barna i hoppeslottene. Hvis voksne skal leke sammen med barna i hoppeslottene, må skoene tas av. Det er krav om rene innesko på padeltennis, kampsport arealet og cageball. I resten av arealet er det lov med utesko.

Kan man ha med medbragt mat og drikke?

Nei, all medbragt mat og drikke er ikke tillat med unntak av det som er avtalt på forhånd og sportsdrikker som konsumeres i sportsarealet.

Hva kan man gjøre på TSE?

Her finner du en oversikt over våre

Aktivitetene kan bookes for seg selv eller kombineres i pakke med andre aktiviteter. Man sender en forespørsel om ønsket dato og tid, så besvarer vi forespørselen så fort vi kan.

Besøk i trampolineparken behøves ikke å bookes på forhånd, med unntak om det er utenfor åpningstiden eller om det gjelder en barnebursdag.

I tillegg til våre aktiviteter har vi ulike pakker som passer for arrangement. Her kan du se oversikt over arrangement som passer utmerket hos oss: Klikk her

Kan man bli medlem?

Det er bare kampsportdelen med gymfasisliteter som har medlemskap. Mer info gjennom k24.no.

I kampsportdelen er det bare medlemmer som får oppholde seg. Er man ikke medlem av k24, har man ikke lov å oppholde seg i området. Området er avskilt med skilt fra resten av TSE.

Ellers betaler man for valgte aktiviteter eller pakker.

Har dere parkering?

Det er mange parkeringsplasser. Parkering er ikke gratis, og tilhører Europark. Parkering kan betales på automat ved Trygg Vakt bygget, eller gjennom appen Easy Park.

Barnebursdag

Hvis noen av barna ikke kommer, må vi betale for alle?

Endringer på antall barn senest 8 timer innen bursdagen starter.

Om antallet barn er mindre enn det som er bestilt, og dette ikke er meldt fra om innen fristen, må det betales for det som er bestilt.

Kan man ta med egen kake?

Ja, det kan man. Vi har fat og skjeier. Kakespade må dere ha med selv. Det er forbudt å ta med kniv. Vi har plastkniver ved behov.

Hvordan bestiller vi en bursdag hos dere?

Vi ønsker at alle bookinger av bursdager blir gjort gjennom bestillingssytemet som du finner på nettsiden vår.( https://www.tromsosportevent.no/arrangement/barnebursdag/ )

Der vil du finne bursdagspakker, samt pris basert på antall dere bestiller for.

Hvilke aktiviteter passer for barnebursdag?

Er det en aldersgrennse for å feire barnebursdag hos dere?

Vi har hatt barnebursdager helt ned i 3 årsalderen. Hver aktivitet har en anbefalt aldersgrense.

Hvordan gjennomføres en bursdag hos dere?

1: Dere møter opp 15 min innen avtalt tid og får tildelt et eget rom.  Rommet vil være pyntet klart når dere kommer for antall barn det er bestilt for.

2: Vår vert tar seg av organisering av hovedaktiviteten. Er det kombinasjonspakke så kan rekkefølgen på aktivitetene variere.

3: Etter at gjesterne er kommer så blir det matservering. Vi stiller frem pizza og brus i deres rom.

4: Etter maten starter aktiviteterne.

5: Etter ca 2 timer er bursdagen over, vi håper at dere har kost dere og fått en uforglemmelig opplevelse. Vi tar oss av ryddingen etter bursdagen.

Bestilling av pizza

Når dere velger en av våre bursdagspakker, så inngår 1 stykke pizza og brus for hvert barn. Dere kan angi allergier og legge til flere stykker pizza om ønskelig gjennom vår bestillingsskjema på nettsiden.

Vi steker vår egen pizza

Kan man bestille glutenfri pizza?

Ja, det kan man.

Hvilke mattilbud har dere for barn med laktoseinntoleranse?

Vår pizza er naturligt laktosefri.

Har dere pizza med halalkjøtt?

Desverre har vi ikke det. Alternativet er pizza uten skjøtt. For de som ikke spiser svineskjøtt så er alternativene pizza med storfekjøttdeig eller kylling.

Hva skal foreldrene gjøre mens barna leker?

Vi tar oss av hovedaktiviteten, og imens kan foreldrene kose seg med en kopp kaffe og slappe helt av.

Noen foreldre har av og til ønsker om å bli med å spille med barna. Om det er plass, så kan dere selvfølgelig bli med! (Bumperball/Archery/Cageball)

Når det er klart for mat, setter vi pizza og brus frem i teltet/rommet, her er det foreldrene som tar ansvaret for spising.

Pynter dere?

Ja, vi ordner med duking av bord med fat, servietter, glass, småskjeier og pynter med ballonger og enkle borddekorasjoner.

Må vi/Kan vi møte opp før avtalt tid?

Vi anbefaler at de som har bestilt bursdagen kommer 15 min før tiden for å ta imot gjestene til bursdagen.

Hva burde barna ha på seg av sko og klær?

Helt vanlige hverdagsklær. Rene innesko gjelder på sportsaktivitetene. Har dere ikke med innesko, så spiller man med sokkene. I lekelandet er det skoforbud og krav om at sokkene skal alltid være på. (dette av hygieniske årsaker)

Man kan fort bli litt svett og sliten, så det er ingen grunn til å ha på seg findressen. Da anbefaler vi litt mer sportslige klær.

Vi har med småsøsken, må vi betale for de?

Ja, hvis de ønsker å delta på aktivitene.

Teambuilding/Vennegjeng/utdrikningslag

Hvilke pakker passer for oss?

Her finner dere våre anbefalte aktiviteter og ulike pakker for respketive arrangement: ARRANGEMENTER

Må dere ha nøyaktig antall deltakere på forhånd?

Legg inn hvor mange dere tror dere kommer til å bli. Gi oss gjerne beskjed noen timer før på nøyaktig antall, så klargjør vi aktivitetene

Vi er en stor gjeng på 50-200 mennesker. Har dere plass til oss?

Ja, vi har plass til dere. Vi skreddersyr en mengde ulike aktiviteter som dere kan rulere på. Vi ordner med mat og drikke etter avtale.

Har dere aktiviteter som passer for alle?

Vi har en miks av aktivititeter som skal passe for de fleste. For eksempel en bedrift som har ansatte med ulike forutsetninger så kan man velge en soft aktivitet som kontorleker. Det kan alle være med på. Man kan legge til en sporty aktivitetet ved siden av for de som ønsker mer action.

Kan vi ha medbragt alkohol? Kan man være beruset under aktivitetene?

Vi selger alkohol hos oss, det er forbudt å nyte medbragt alkohol. Om dere har med uåpnet alkohol kan vi passe på det for dere til dere drar. Det er ikke lov å være overstadig beruset hos oss. Da må dere forlate området.

Mat og drikke

Vi serverer alkohol (avtales på forhånd) og pizza samt annen catering om ønskelig. Se våre morropakker og hvilken mat dere kan velge: BOOKING

Er det særskilt behov for mat, ta kontakt med oss på forhånd. Vi ordner det meste.

Kan vi ha en firmafest hos dere?

Vi kan skreddersy en fest for dere der dere får være alene. Med mat, aktiviteter, musikk og drikke helt frem til kl 01.30 Man-Tors, samt Søndag. Fre-Lør frem til kl 03.30. Ta gjerne kontakt så kommer vi med forslag.

Kan vi betale med faktura?

Privatpersoner kan ikke betale med faktura hos oss. Bedrifter kan faktureres etter avtale på forhånd. Vi fakturerer helst ikke beløp under 5000,- kr.

Archery tag

Hvordan booker man Archery tag? Hva er prisen?

Hvordan spiller man?

  • Hver lag består av minst 4 spillere
  • Man skal skyte ut spillerne på det andre laget ved å treffe kroppen med pilene
  • Det laget som har flest spillere igjen etter 5 min vinner. Spillet er også ferdig om alle på motstander laget er skutt ut.
  • Man kan redde sine eliminerte lagkamerater ved å skyte blinken til motstander laget
  • Det finnes flere varieanter av spillet som for eksempel ”Capture the Flag”, som innebærer at man skal hente flagget til motstander laget.

Hva skal man ha på seg?

Sportsklær og treningssko anbefales. Unngå å spille med briller.

Gjør det vondt? Kan man bli skadet?

Risikoen for å skade seg er alltid til stede når det kommer til kontaktsport. Med hjelp av ansiktsmasker har vi forsøkt å minimere risikoen for å bli skadet og fremfor alt bli stuffet i øyenene. Å bli truffet av  en pil i Archery tag, gjør for det meste ikke vondt, dette avhenger selvfølgelig av hvem som skyter, hvor hardt, og hvor lang avstand der er mellom dere. Pilene har skumgummi lignende materiale for å minske risikoen for at det skal gjøre vondt å bli truffet.

Får vi veiledning?

Dere får med en instruktør som forklarer reglene og bruken av utstyret og setter igang de første spillerundene.

Hvem kan ikke delta?

Gravide kvinner og generelt de som har ryggskade eller nakkeskade anbefales å avstå fra aktiviteten. Dette fordi under selve spillet kan det fort skje at man løper inn i en annen spiller og krasjer med hverandre. Har du noen sykdommer eller orsaker til hvorfor du tenker at du ikke kan spille, er det alltid best å rådføre seg med en lege. Aldersgrensen for Archery Tag er 10år+.

Bumperball

Hvordan spiller man?

  • 3-4 minutter per kamp. Det er intenst og man trenger en pause mellom hver kamp
  • Vi spiller 3×3, 4×4 eller 5×5 med innbyttere. Man kan for eksempel være 4-6 lag som møter hverandre i gruppe spill med en finale mot slutten. Er det en veldig stor gruppe, kan vi sette opp flere baner for aktiviteten.
  • Kampene spilles på kunstgressbane, i et av Cageball burene

Hva skal man ha på seg?

Sportsklær og treningssko anbefales. Unngå å spille med briller, smykker og klokker.

Kan man bli skadet?

Ja, kontaktsport kan fort føre til en skade. Vårt utstyr er godt testet og risikoen for å bli skadet er veldig lav. De eneste skadene vi har opplevd er vanlige fotballrelaterte skader (strekk i muskel, tråkke over, osv.).

Får vi veiledning?

Dere får med en instruktør som går gjennom reglene for spillet og bruken av bumperballene, og setter igang de første spillerundene.

Hvem kan ikke delta?

Gravide kvinner og generelt de som har ryggskade eller nakkeskade anbefales å avstå fra aktiviteten.

Office games

Hvor mange må man være?

Minst 8 personer og opptil 75 personer.

Er det gøy? Hvem passer det for?

Det er gøy og fører til en god del latter. Passer best for teambuilding, der man på en morsom måte setter sammarbeidsevnene på prøve.

Passer også for de fleste, siden det ikke krever noen fysiske ferdigheter.

En kveld med kontorleker, mat og drikke i våre lokaler er resept på en vellykket og energigivende aften.

Er det aldersgrense?

Vi har satt 16 års aldersgrense, men det er ingen problem for enda yngere å prøve seg.

Er det vanskelig?

Det er en utfordring men ikke veldig vanskelig, de fleste klarer det. Utfordringen er å gjøre det raskest og mest effektivt gjennom sammarbeid. Lagene som har kontorleker konkurerer mot hverandre.

Hvordan er det satt opp?

Her finner du mer info: https://www.tromsosportevent.no/aktivitet/office-games/