Hvem er vi og kontaktinformasjon

TSE EVENT AS

Storgata 5

9008 Tromsø

E-postadresse: hallo@tromsosportevent.no

Telefon: 481 77 700

 

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.

Hos TSE EVENT AS tilgjengelig fra, tromsosportevent.no er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av TSE EVENT AS, og hvordan vi bruker det.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ta gjerne kontakt med oss via e-post på hallo@tromsosportevent.no

 

Online personvernregler

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler her. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

 

Innsyn og sletting

Ta kontakt for innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret og om du har ønske om sletting av disse. Vær oppmerksom på at vi må følge bokføringsreglenes oppbevaringsplikt.

 

Retningslinjer for personvern

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller beacons. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at TSE EVENT AS ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

 

Tredjeparts personvernregler

TSE EVENT AS sine personvernregler gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts tjenestene for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

 

Beskyttelse av barn

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i, overvåke og veilede deres aktivitet på nettet.

TSE EVENT AS samler ikke bevisst opp personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt oss denne typen informasjon på nettstedet vårt oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart. Vi vil gjøre vårt beste for å fjerne denne informasjon fra våre systemer.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din.

 

Hvordan og hvorfor nettsiden bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere. Informasjonskapsler hjelper oss med å få en oversikt over besøket ditt på nettsiden, slik at vi kontinuerlig kan optimalisere og tilpasse nettsiden til dine behov og interesser. For eksempel husker informasjonskapsler hva du kan ha lagt til i en handlekurv, hvis du tidligere har besøkt siden, hvis du er logget inn og hvilke språk og valuta du vil ha vist.

Vi bruker også informasjonskapsler for å målrette annonsene våre mot deg på andre nettsider (retargeting/remarkering). På et veldig generelt nivå brukes informasjonskapsler som en del av tjenestene våre for å vise innhold som er mest mulig relevant for deg.

 

Hvor lenge lagres informasjonskapsler?

Hvor lenge informasjonskapsler lagres på enheten din varierer. Tiden da de er planlagt å utløpe, beregnes fra den siste datoen du besøkte nettsiden. Når informasjonskapsler utløper, slettes de automatisk.

 

Slik kan du avvise eller slette informasjonskapslene dine

Du kan avvise informasjonskapsler på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen ved å endre nettleserinnstillingene. Hvor disse innstillingene finnes, avhenger hvilken nettleser du benytter. Hvis du endrer innstillingene, må du være oppmerksom på at det vil være noen funksjoner og tjenester du ikke kan bruke fordi de er avhengige av at nettsiden kan huske valgene du har gjort.

 

Tilpasse samtykke til informasjonskapsler

Du kan tilpasse ditt samtykke til hvilke informasjonskapsler vi lagrer i din nettleser ved å klikke på denne lenken: [cookie_settings]

 

Slette informasjonskapsler

Du må finne ut hvilken nettleser du bruker, så kan du finne informasjon på internett om hvordan du sletter informasjonskapsler i nettleseren.

Husk: Hvis du bruker flere forskjellige nettlesere, må du slette informasjonskapslene i dem alle.

 

Booking

Når du besøker TSE EVENT AS sine nettsider har du mulighet til å fylle ut skjemaer for å booke våre aktiviteter. I disse skjemaene spør vi etter informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne booke en aktivitet for deg, og for å kunne opprette kontakt med deg. Det inkluderer navnet ditt, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene blir trygt oppbevart i vårt bookingsystem (Funbutler) og vil aldri bli utlevert til tredjepart.

 

Google Analytics

Nettanalytiske informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Cookies fra Google Analytics opprettes så snart du besøker en nettside med gyldig sporingskode. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk om trafikk, trender og bruksmønstre. Denne informasjonen vil være oppbevart trygt og vi utleverer ikke denne til tredjepart.

 

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål i forbindelse med denne informasjonen og / eller vår behandling av personopplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med oss.