Booking
Start booking ved å velge type arrangement:

Betaling gjøres ved ankomst. Fristen for å endre antall deltakere er 8 timer før avtalt tidspunkt.

Vi har reservetider som ikke ligger på nettsiden, så dersom du ikke finner et ideelt tidspunkt, eller om du vil booke utenfor åpningstiden kan du sende oss en e-post.

Enkeltbesøk

Enkeltbesøk

Vil du feire din bursdag hos oss? Eller kanskje overraske en venn? Vi har en mengde aktiviteter som passer de fleste aldersgrupp er og forutsetninger. Vi har også servering og mulighet for catering.

Barnebursdag

Barnebursdag

Bursdagsfeiring hos oss er et morsomt og fartsfylt alternativ til tradisjonell feiring. Vi byr på aktivitet, lek og moro. Velg mellom Archery Tag, Bumperball, Cageball, tra mpolinepark – eller gå for en kombinasjon!

Julebord

Julebord

Ønsker dere et mer aktivt julebord? Vi kan by på flere tøffe aktiviteter som Archery Tag, Bumperball, VR Lasertag og biljard. Hvis dere har pyntet dere passer det kanskje bedre med Office games eller VR Lasertag?

Utdrikningslag

Utdrikningslag

Vi har flere aktiviteter som er midt i blinken for utdrikningslag – både korte og lengre opplegg. I tillegg har vi servering og mulighet for catering.

Teambuilding & Firmafest

Teambuilding

Ta med dine ansatte eller kollegaer å tilbring tid sammen utenfor arbeidsplassen. Etter en konferanse, på kveldstid, eller kanskje midt i lunsjen? Vi har servering og mulighet for catering.

Skoler & Barnehager

Skoler & Barnehager

Ønsker du arrangement for din skoleklasse eller barnehagegruppe?

Vi har mange tilgjengelige pakker som passer for skoler og barnerhager.