Aktiviteter

Trampolinepark

Trampolinepark

Velkommen til TSEs trampolinepark! I trampolineparken kan du boltre deg på olympiske trampoliner, utfordre venner  på den interaktive veggen eller ta del i et TV-spill hvor du samler poeng med dine hopp! Hver helg er det Minisprett (0-4 år). Kom å få en hoppende gøy opplevelse!

VR Park

VR Park

I vår VR Park finner du høykvalitets stasjonær VR og virtual reality simulatorer som tilbyr et bredt spekter av spill og opplevelser.
Teknologien til simulatorene er i verdensklasse og gir deg en helt unik og svært realistisk opplevelse ved å la kroppen følge bevegelsene på skjermen.

VR-Lasertag

VR-Lasertag

Ta på deg VR brillene og forsvinn inn i en annen verden, Inn i en 250m2 virtuell laser tag arena. I den virtuelle laser tag arenaen kan du skyte, bøye deg ned og bevege deg helt likt som i den virkelige verden. Du kan spille mot hdine venner eller i lag mot andre.

Archery Tag

Archery Tag

Å kunne skyte på kollegaene eller vennene sine uten fare for at noen tar skade er hysteriskt morsomt! Archery tag ligner paintball, men helt uten  malingsøl og vanskelige våpen. Du trenger ikke fylle gas eller kuler. Vi setter opp hindringer dere kan gjemme dere bak, så starter pilregnet!

Office Games

Office Games

Office games består av 5 utfordringer. Passer perfekt når man vil ha det gøy og samtidig få testet samarbeidet og kommunikasjonen mellom deltagerne. Lag med 3-5 personer per lag konkurrerer mot hverandre med å løse oppgavene på raskest mulig tid.

Bumperball

Bumperball

Spill fotball ikledd store plastbobler. En fartsfylt aktivitet der man trygt kan takle sine venner eller kollegaer. Garantert latter, nærkamper der ball-teknikk ikke spiller så stor rolle, og gode minner. Perfekt for bedrifter, vennegjenger og barn over 7 år.

Cageball

Cageball

Cageball er helt vanlig fotball som spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt med et fire meter høyt nett over hele banen. Dette gjør at ballen er i spill hele tiden. Målene kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper.

Padel

Padel

Padel er morsomt og svært enkelt å lære seg. Det er ikke nødvendig med erfaring fra lignende idrett. Alle som kan treffe en ball, vil kunne få noe ut av spillet. Padel kan spilles av alle, uansett kjønn og alder, og passer utmerket for den som vil forsøke noe nytt og annerledes.

Biljard

Biljard

Biljard, 9-ball. Hva spiller du? Vi har to biljardbord tilgjengelig hos oss.

Disse kan bookes til arrangement eller som drop in.

Kom og spill!